Pioniers van duurzame verwarmingstechnologie

-70%
Energieverbruik
Over ONS

Een nieuwe manier
van energie-efficiënt verwarmen

HeatTalent is vooruitstrevend op het gebied van innovatieve elektrische verwarmingstechnologieën. Wij werken aan de ontwikkeling en implementatie van twee baanbrekende verwarmingstechnologieën, namelijk onze Rasterverwarming en Resonantie verwarming. Deze technologieën bevinden zich momenteel in het proces van octrooiaanvragen. Daarnaast blijven wij voortdurend investeren in fundamenteel onderzoek naar aanvullende elektrische verwarmingstechnologieën.

2

Verwarmingstechnologieën

10+

verwarmingstoepassingen
Technologie

Rasterverwarming

De Rasterverwarmingstechnologie is gebaseerd op een bekabeld, ongeïsoleerd en fijnmazig RVS-raster dat gevoed wordt vanuit de HeatTalent-voedingsbron. Door middel van laagspanning en hoogfrequente stroompulsen transformeert het RVS-raster in een krachtig en uiterst efficiënt verwarmingselement. Deze technologie kan worden toegepast in diverse applicaties, waaronder het verwarmen van sportvelden, gebouwen, glastuinbouw, mijnbouw, landbouw en verharde ondergronden.

Technologie

Resonantie verwarming

De Resonantie verwarmingstechnologie combineert inductie en resonantie om objecten met specifieke magnetische eigenschappen draadloos te verwarmen. Door de elektromagnetische energie die wordt overgedragen tussen het verwarmingselement en het object, wordt het object op een uiterst efficiënte en nauwkeurige manier verwarmd. Momenteel zijn de toepassingen van de resonantie verwarmingstechnologie gericht op spoorwisselverwarming en doorstroomverwarming.

De voordelen van onze innovatie

Meer weten over alle voordelen? Dan komen wij graag met u in contact voor een kennismaking.

Duurzame elektrische energie
Hoge energie-efficiëntie
Uitmuntende reactietijd van het verwarmingssysteem
Ongelimiteerde systeemschaalbaarheid en -flexibiliteit
Uitstekende systeemveiligheid en -robuustheid
Optimale verwarmingsuniformiteit
Minimale onderhoudsvereisten
Neem gerust contact met ons op

Ook duurzaam verwarmen?